Monge Super Premium

Gemon High Premium

Mâncarea pentru câini și pisici Monge este pregătită din ingrediente de excelentă calitate super premium și este produsă în cele mai bune și moderne fabrici de către personal specializat și dedicat și cu echipamente de ultimă generație.

Calitatea produselor noastre este evaluată nu numai prin analizele specifice, ci și prin selectarea riguroasă a materiilor prime utilizate. De aceea, toate retetele noastre sunt fabricate din ingrediente care sunt potrivite pentru consumul uman.

Maxi Adult Superpremium 15 Kg

Monge Maxi Adult este o hrana completa superpremium pentru caini de talie mare. Favorizeaza digestia si sanatatea intestinala,precum si sanatatea pielii si a nivelului de colesterol prin continutul de acizi grasi Omega 3 si Omega 6.

Maxi Puppy & Junior
Superpremium 15 Kg

Monge Natural Superpremium Maxi Puppy & Junior este o hrană completă pentru puii de dimensiuni mari. Principalul ingredient este carnea de pui, îmbogățit cu XOS (xilo-oligozaharide), prebiotice naturale. Conține extract de anghinare, echinacee, oregano și usturoiul care stimulează sistemul imunitar și protejează ficatul.

Mini Starter 15 Kg

Monge Mini Starter Mother & Babydog Natural Superpremium este o hrana completa pentru catele gestante, lactante si catelusi in timpul intarcarii. Datorita elementelor nutritionale de inalta calitate, inbogatit cu oligozaharide xyl(X.O.S),condroitină, glucozamină, calciu și fosfor care ajută la dezvoltarea corectă a oaselor și articulațiilor.

Miel, Orez & Cartofi
Superpremium 15 Kg

Monge Natural Superpremium Speciality Line Adult cu Miel,
Orez și Cartofi este o hrană completă și echilibrată pentru toate rasele de caini adulti, care necesită alimente foarte digerabile. Conține extract de anghinare, echinacee, oregano și usturoi care stimulează sistemul imunitar și protejează ficatul.

Somon și Orez
Superpremium 15 Kg

Monge Natural Superpremium Speciality Line Adult cu Somon și
Orez este o hrană completă pentru toate rasele de caini adulți care necesită alimente foarte digerabile, care împiedică intoleranța la alimente. Principalul ingredient este somonul. Contine extract de anghinare, echinacea, oregano si usturoi, care stimulează sistemul imunitar și protejează ficatul.

Hypoalergenic Superpremium
15 Kg

Monge Hypoallergenic Natural Superpremium somon si ton, este recomandat cainilor adulti, care necesita un aliment foarte digerabil. Principalul ingredient este carnea de somon și ton, îmbogățite cu XOS (xilo-oligozaharide), prebioticele naturale care pastreaza intestinul sanatos.  Sunt bogate în Omega 3/6 pentru piele și blană sănătoase și care ajută la prevenirea intoleranței alimentare.

Folosim procese unice de fabricație pentru a menține calitatea nutritivă a fiecărui ingredient. Într-un proces de îmbunătățire continuă, echipa noastra de medici veterinari și nutriționiști verifică în mod constant compoziția alimentelor pentru îmbunătățirea calității.

O garanție a calității produselor și a procesului de producție este numărul extrem de mare de clienți loiali și mulțumiți pe care Monge îi are în întreaga lume.

Miel și Orez
High Premium 20 Kg

Aliment complet pentru caini pe baza de carne de miel.
Foarte digerabil. Pentru caini adulti de toate rasele care au nevoie de alimente foarte usor digerabile si care nu creeaza probleme intestinale.

Ton și Orez
High Premium 20 Kg

Aliment complet pentru caini pe baza de carne de ton proaspat din Marea Nordului. Protejeaza inima cainelui dumneavoastra.Pentru caini adulti de toate rasele. Este produs cu ton proaspat, cu o valoare energetica ridicata.

Mini Somon și Orez
High Premium 20 Kg

Aliment complet pentru caini pe baza de carne.Protejeaza inima cainelui dumneavoastra.
O hrana pentru caini adulti din toate rasele mici.

Puppy and Junior
High Premium 20 Kg

Aliment complet pentru puppy si juniori pe baza de carne de pui si orez cu condroitina si glucozamina. 
Este o masa completa, studiata special pentru alimentatia zilnica a puilor in crestere.

Performance
High Premium 20 Kg

Aliment complet, pe baza de carne de pui. Protejeaza inima cainelui dumneavoastra.
O hrana pentru caini adulti de toate rasele.

Light
High Premium 20 Kg

ANALIZA GARANTATA: Proteina bruta 23%, Ulei si grasimi brute 11,50%, Fibra bruta 3,00%, Cenusa bruta 8,00%, Calciu 1,70%, Fosfor 1.30%, Energie Metabolizabila 3.400 kcal/kg.

Monge se concentrează continuu asupra sănătății și bunăstării animalelor de companie. Lider european în livrarea gratuită la domiciliu a hranei și a produselor pentru câini și pisici, urmărim un proces de îmbunătățire continuă, căutarea constantă a celor mai bune soluții pentru companionii dumneavoastră, pentru a vă oferi produse de cea mai înaltă calitate.