Cele mai cumpărate

 • Aliment complet pentru puppy si juniori pe baza de carne de pui si orez cu condroitina si glucozamina. Este o masa completa, studiata special pentru alimentatia zilnica a puilor in crestere.

  159,00 lei 187,00 lei

  Aliment complet pentru puppy si juniori pe baza de carne de pui si orez cu condroitina si glucozamina. Este o masa completa, studiata special pentru alimentatia zilnica a puilor in crestere.

  159,00 lei 187,00 lei
 • Aliment complet pentru caini pe baza de carne de miel. Foarte digerabil.  Pentru caini adulti de toate rasele care au nevoie de alimente foarte usor digerabile si care nu creeaza probleme intestinale. 

  149,00 lei 167,00 lei

  Aliment complet pentru caini pe baza de carne de miel. Foarte digerabil.  Pentru caini adulti de toate rasele care au nevoie de alimente foarte usor digerabile si care nu creeaza probleme intestinale. 

  149,00 lei 167,00 lei
 • Aliment complet pentru caini pe baza de carne de ton proaspat din Marea Nordului. Protejeaza inima cainelui dumneavoastra.Pentru caini adulti de toate rasele. Este produs cu ton proaspat, cu o valoare energetica ridicata.

  149,00 lei 167,00 lei

  Aliment complet pentru caini pe baza de carne de ton proaspat din Marea Nordului. Protejeaza inima cainelui dumneavoastra.Pentru caini adulti de toate rasele. Este produs cu ton proaspat, cu o valoare energetica ridicata.

  149,00 lei 167,00 lei
 • Monge Natural Superpremium Maxi Puppy & Junior este o hrană completă pentru puii de dimensiuni mari. Principalul ingredient este carnea de pui, îmbogățit cu XOS(xilo-oligozaharide), prebiotice naturale. Conține extract de anghinare, echinacee, oregano și usturoiul care stimulează sistemul imunitar și protejează ficatul.

  182,00 lei 197,00 lei

  Monge Natural Superpremium Maxi Puppy & Junior este o hrană completă pentru puii de dimensiuni mari. Principalul ingredient este carnea de pui, îmbogățit cu XOS(xilo-oligozaharide), prebiotice naturale. Conține extract de anghinare, echinacee, oregano și usturoiul care stimulează sistemul imunitar și protejează ficatul.

  182,00 lei 197,00 lei
 • Aliment complet, pe baza de carne de pui. Protejeaza inima cainelui dumneavoastra. O hrana pentru caini adulti de toate rasele.

  149,00 lei 167,00 lei

  Aliment complet, pe baza de carne de pui. Protejeaza inima cainelui dumneavoastra. O hrana pentru caini adulti de toate rasele.

  149,00 lei 167,00 lei
 • Monge Maxi Adult este o hrana completa superpremium pentru caini de talie mare. Favorizeaza digestia si sanatatea intestinala,precum si sanatatea pielii si a nivelului de colesterol prin continutul de acizi grasi Omega 3 si Omega 6.

  167,00 lei 185,00 lei

  Monge Maxi Adult este o hrana completa superpremium pentru caini de talie mare. Favorizeaza digestia si sanatatea intestinala,precum si sanatatea pielii si a nivelului de colesterol prin continutul de acizi grasi Omega 3 si Omega 6.

  167,00 lei 185,00 lei
 • Monge Natural Superpremium Speciality Line Adult cu Miel,Orez și Cartofi este o hrană completă și echilibrată pentru toate rasele de caini adulti, care necesită alimente foarte digerabile. Conține extract de anghinare, echinacee, oregano și usturoi care stimulează sistemul imunitar și protejeazăficatul.

  187,00 lei 210,00 lei

  Monge Natural Superpremium Speciality Line Adult cu Miel,Orez și Cartofi este o hrană completă și echilibrată pentru toate rasele de caini adulti, care necesită alimente foarte digerabile. Conține extract de anghinare, echinacee, oregano și usturoi care stimulează sistemul imunitar și protejeazăficatul.

  187,00 lei 210,00 lei
 • Aliment complet pentru caini pe baza de carne.Protejeaza inima cainelui dumneavoastra.  O hrana pentru caini adulti din toate rasele mici.

  139,00 lei 155,00 lei

  Aliment complet pentru caini pe baza de carne.Protejeaza inima cainelui dumneavoastra.  O hrana pentru caini adulti din toate rasele mici.

  139,00 lei 155,00 lei
 • Monge Natural Superpremium Speciality Line Adult cu Somon șiOrez este o hrană completă pentru toate rasele de caini adulți care necesită alimente foarte digerabile, care împiedică intoleranța la alimente. Principalul ingredient este somonul. Contine extract de anghinare, echinacea, oregano si usturoi, care stimulează sistemul imunitar și protejează ficatul.

  194,00 lei 210,00 lei

  Monge Natural Superpremium Speciality Line Adult cu Somon șiOrez este o hrană completă pentru toate rasele de caini adulți care necesită alimente foarte digerabile, care împiedică intoleranța la alimente. Principalul ingredient este somonul. Contine extract de anghinare, echinacea, oregano si usturoi, care stimulează sistemul imunitar și protejează ficatul.

  194,00 lei 210,00 lei
 • Monge Hypoallergenic Natural Superpremium somon si ton, este recomandat cainilor adulti, care necesita un aliment foarte digerabil. Principalul ingredient este carnea de  somon și ton, îmbogățite cu XOS (xilo-oligozaharide), prebioticele naturale care pastreaza intestinul sanatos.  Sunt bogate în Omega 3/6 pentru piele și blană sănătoase și care ajută la...

  197,00 lei 220,00 lei

  Monge Hypoallergenic Natural Superpremium somon si ton, este recomandat cainilor adulti, care necesita un aliment foarte digerabil. Principalul ingredient este carnea de  somon și ton, îmbogățite cu XOS (xilo-oligozaharide), prebioticele naturale care pastreaza intestinul sanatos.  Sunt bogate în Omega 3/6 pentru piele și blană sănătoase și care ajută la...

  197,00 lei 220,00 lei
 • Monge Mini Starter Mother & Babydog Natural Superpremium este o hrana completa pentru catele gestante, lactante si catelusi in timpul intarcarii. Datorita elementelor nutritionale de inalta calitate, inbogatit cu oligozaharide xyl(X.O.S),condroitină, glucozamină, calciu și fosfor care ajută la dezvoltarea corectă a oaselor și articulațiilor.

  210,00 lei 240,00 lei

  Monge Mini Starter Mother & Babydog Natural Superpremium este o hrana completa pentru catele gestante, lactante si catelusi in timpul intarcarii. Datorita elementelor nutritionale de inalta calitate, inbogatit cu oligozaharide xyl(X.O.S),condroitină, glucozamină, calciu și fosfor care ajută la dezvoltarea corectă a oaselor și articulațiilor.

  210,00 lei 240,00 lei